Přehled článků Aktuálně akce chvály

Vedoucí chval se sešli v Brně

20. 4. v sále Slova života v Brně proběhla druhá Konference chval a uctívání. Uspořádala ji Křesťanská akademie mladých v rámci programu Worship.ko společně s Martinou a Tomášem Malinovými a se slovenskou kapelou Timothy. Setkání se zúčastnilo se přibližně 130 lidí.

Panelová diskuse, foto Anna Édes

„Letošní rok jsme se zaměřili na to, být blízko našemu Bohu. Součástí (akce) byl blok, kdy jsme chválili našeho Pána pod vedením Mirka Grunsberga a Petra Ziky a čekali na to, co Pán Bůh bude chtít dělat. Prorocké vhledy a slova poznání přinášela v průběhu chval Gina Čunková. Kdokoliv chtěl, mohl jít za modlitebním týmem vedeným Hanou Pinknerovou,“ řekl pro Život víry vedoucí Worship.ko Jan Pospíšil.

Po odpoledním bloku chval v intimnější atmosféře, který vedli Noemi a Filip Macurovi, následovala panelová diskuse s otázkami z publika; moderoval ji Jakub Vejmělka. Z volitelných seminářů kromě skládání písní a aranžování přitáhl velkou pozornost seminář na téma vyhoření, který vedli manželé Ota a Hana Pinknerovi. Večerním blokem chval provedli slovenští Timothy.

„Pán Bůh jednal, osvobozoval, uzdravoval, dotýkal se nás,“ doplnil Pospíšil.

+ 1 fotografií

Odemkněte si kompletní obsah webu!

Všechny články ke čtení i poslechu již od 41 Kč/měsíc. První měsíc jen za 1 Kč!

Koupit předplatné