Přehled článků Aktuálně duchovní život akce duchovní růst víra

Od otroctví k synovství: víkend vnitřního uzdravení

8.–10. března proběhl již druhý víkend zaměřený na službu vnitřního uzdravení, které v konferenčním centru Immanuel ve Slavíkově pořádalo kutnohorské poradenské centrum Boží dům. Téma březnového víkendu znělo „Od otroctví k synovství“.

Od otroctví k synovství (foto Dana Kafková)

„Problém odmítnutí a prožívání vlastní (ne)hodnoty je aktuální i v křesťanských kruzích,“ uvedla jedna z poradkyň centra Dana Kafková. Proto byly na programu přednášky o příčinách odmítnutí a jeho následcích v životě. „Na příkladu dvou bratrů z podobenství o ztraceném synu jsme si ukázali nejen hloubku Boží milosti a otcovství, které dává skutečnou identitu, ale i nesprávné postoje, které nám brání zakusit radost z Boží lásky. Na závěr jsme pak ukazovali cestu, jak zakusit a uchovat si svobodu,“ uvedla Kafková. Po některých přednáškách následovaly živé diskuse a každý z více než 90 účastníků měl možnost využít osobního poradenství s dvojicí poradců.

„V závěrečném bloku došlo i na modlitby za fyzické uzdravení a osvobození. Mnozí účastníci pak mluvili o tom, jak Bůh jednal s jejich duševními i fyzickými problémy, což bylo pro všechny povzbuzením,“ popsala Kafková.

Odemkněte si kompletní obsah webu!

Všechny články ke čtení i poslechu již od 41 Kč/měsíc. První měsíc jen za 1 Kč!

Koupit předplatné