Přehled článků Aktuálně akce

Jubilejní CampFest

Multižánrový open-air music festival CampFest se na Ranči v Kráľovej Lehote letos začátkem srpna konal již po pětadvacáté. Festival pořádá Mládež pre Krista Slovensko, ale na jeho tematické přípravě se podílejí vedoucí z mnoha různých církví. Vizí festivalu je probuzení na Slovensku.

Foto Jakub Břehův

„Letošní ročník byl pro všechny nezapomenutelný. Ani déšť nebo silná bouřka nedokázaly překazit cíl a záměr, s nímž festival děláme. Naopak – atmosféra uctívání a spontánních akustických chval během závěrečného hlavního programu, kdy jsme museli z bezpečnostních důvodů na čas vypnout téměř celou produkci včetně zvuku či světel, byla tak silná, že pro mnohé návštěvníky byla největším vrcholem festivalu,“ napsala pro Život víry koordinátorka festivalu Lýdia Rišová.

Festivalu se zúčastnilo více než 3300 lidí, kteří si mohli vybírat z koncertů několika desítek domácích i zahraničních skupin. Hlavním hostem byl David Funk, vedoucí chval a člen skupiny Bethel Music (USA). Nechyběly přednášky, semináře, osobní modlitby a poradenství, kterého využilo několik stovek účastníků. Oddech nabízela „Ranč zoo“, odpočinkové zóny, dětské atrakce, netradiční sporty, okolní příroda nebo kavárny a stánky s občerstvením.

Odemkněte si kompletní obsah webu!

Všechny články ke čtení i poslechu již od 41 Kč/měsíc. První měsíc jen za 1 Kč!

Koupit předplatné