Přehled článků Aktuálně akce proroctví muži

Divoký 2024: „Vláda věcí tvých k tobě se navrátí!“

Od roku 2017 pořádá spolek Železná berla setkání pro mládence a muže s názvem „Divoký!“. Zpravidla se jedná o vícedenní akce, jejichž cílem je povzbudit a motivovat muže, aby žili naplno s Bohem.

Konference „Divoký!“ – výřez z pozvánky

„Před časem jsme při modlitbě vnímali, že máme uspořádat jednodenní setkání v Praze,“ vysvětluje za organizační tým Jan Dziama důvod výjimečně krátkého setkání, které se konalo dne 15. 6. 2024 v prostorách Církve bez hranic Praha, na němž se sešlo 56 mužů. Řečníci Josef Bajzík, Jan Selnekovič, Bohdan Koudelka, Petr Šimmer, David Loula a Stanislav Bubik hovořili o identitě muže v Kristu, proměně životů mužů a jejich vlivu na český národ.

„Příspěvky řečníků se skvěle doplňovaly. David Loula hovořil na téma Komenského výroku ‚Vláda věcí tvých k tobě se zase navrátí, ó lide český‘. Vznik Československého státu v roce 1918 byl pouze polovičním naplněním tohoto výroku. Druhá polovina se týká duchovní vlády, tedy úkolu věřících jako králů a kněží Boha a Otce,“ doplnil Dziama.

Muži se společně modlili za český národ a Českou republiku. Na programu byla také prorocká služba, kdy se několik prorockých týmů modlilo za jednotlivé účastníky a přinášelo jim slova k povzbuzení a budování.
Program vyvrcholil večerem s Duchem svatým, kdy muži spolu chválili Boha a navzájem si sloužili svými dary. „Prožívali jsme jednotu, vzájemnou úctu a lásku,“ popsal atmosféru Dziama.

Odemkněte si kompletní obsah webu!

Všechny články ke čtení i poslechu již od 41 Kč/měsíc. První měsíc jen za 1 Kč!

Koupit předplatné