Přehled článků Aktuálně

Digitální Život víry je tu!

Vítejte na novém webu Života víry. Dlouhé období čekání a příprav se konečně završilo. Kromě klasického papírového časopisu Vám nyní nabízíme Život víry v plnohodnotné digitální verzi, tedy jako internetový magazín.

Život víry od listopadu 2023 vychází také v plnohodnotné internetové podobě

Jeho předplatitelé nyní mohou pohodlně číst či poslouchat nejen všechny články, které vycházejí v papírovém časopise, ale občas i něco navíc (a samozřejmě zůstává možnost stáhnout časopis ve formátu PDF a MP3 a pak Život víry číst či poslouchat off-line). Předplatitelé budou mít plný přístup ke kompletnímu obsahu webu včetně článků z minulých vydání, a to včetně audioverze všech hlavních textů. Mimochodem, každý, kdo má předplacený tzv. eŽV, se teď automaticky stal předplatitelem nového digitálního Života víry.

Pro neplatící čtenáře je nabídka textů omezená, ale i jim se vyplatí tyto stránky navštěvovat – každý měsíc přibude několik aktualit a zajímavých článků zdarma. Předplatné (v mírně omezené verzi) lze vyzkoušet na první měsíc téměř zdarma – za symbolickou jednu korunu.

Na adrese www.zivotviry.cz/kalendar nyní najdete také průběžně aktualizovaný přehled chystaných křesťanských akcí v celé ČR (a občas i v blízkém okolí), nejobsáhlejší na českém internetu. Přístup k němu je a zůstane zcela zdarma.

Věříme, že digitální Život víry zvýší Vaše uživatelské pohodlí a ještě lépe Vám zprostředkuje kvalitní a relevantní informace, biblickou perspektivu a povzbuzení ve víře. Na úpravách a rozvoji webu dále pracujeme a chystáme se přidávat další praktické funkce.

Těšíme se na setkávání s Vámi!

redakce

P.S.: Tyto stránky jsou „v záběhu“, stále na nich vychytáváme nedostatky. Pokud na nich najdete nějakou technickou (popř. i věcnou) chybu, upozorněte nás prosím na e-mailu kancelar@kmspraha.cz. Děkujeme!

Život víry

je nejrozšířenější protestantský křesťanský měsíčník v našich zemích. Mezi několik tisíc jeho čtenářů patří členové takřka všech českých církví či nezávislých společenství. Spojuje je perspektiva, že křesťanský vliv znamená naději pro budoucnost naší země.

Do Života víry přispívají výrazní křesťanští autoři z různých denominací – kazatelé, teologové, psychologové i další odborníci, ale také běžní čtenáři, kteří sdílejí své osobní zkušenosti s Boží mocí a láskou.

Život víry nabízí rozhovory se zajímavými osobnostmi, prakticky pojatá témata, zprávy o dění v církvi u nás i ve světě, povzbuzení z Bible, ohlédnutí do historie, svědectví, kreslený humor i obsáhlý informační servis o chystaných křesťanských akcích.

Život víry chce být pojítkem mezi křesťany, přinášet jim povzbuzení, zvyšovat informovanost a rozšiřovat perspektivu.

Jeho vydavatelem je Křesťanská misijní společnost (KMS).

Odemkněte si kompletní obsah webu!

Všechny články ke čtení i poslechu již od 41 Kč/měsíc. První měsíc jen za 1 Kč!

Koupit předplatné